Shakira - Laundry Service

Shakiras tredje skiva men den första med engelskspråkigt material. Hon har en alldeles speciell röst som det är svårt att inte tycka om och låtarna är onekligen medryckande. En del av dem är det i alla fall. Hur som helst är det här bra mycket bättre än vad jag kunde föreställa mig och Shakira är en artist jag kommer att utforska mer i framtiden!

Upcoming review!

I've written a review of this new album, som far only in English but I will write a Swedish version of it as well when I can find the time. I think most of you Swedes out there don't have any issues with English anyway. Stay Tuned, will put it up on Magnifik Musik soon!

Rick Vito - Band Box Boogie

Jag har tidigare tipsat om den här skivan på andra håll, men efter att åter ha lyssnat igenom den känner jag ett behov av att förnya min rekomenndation! Det är ungefär jazz-swing-honky tonk-boogie eller något sånt....

Byrd: Anthem


Det här får man kalla för klassisk symfonisk hårdrock. Det är inte alls dumt faktiskt och en platta som jag hittade i en 10-pack CD för 49:- på Ginza! Det är många sweeps och arpeggios liksom Yngwie Malmsteen eller Tony MacAlpine och sångaren käns skolad. Det låter så i alla fall och det blir faktikst lite tröttsamt i längden. En platta man kan plocka fram då och då hur som helst!