Backstreet Boys - Backstreet's Back

Lyckligtvis var det inte jag utan sambon som skaffade den här skivan. Det är väl inte dåligt egentligen och faktiskt hygglig bakgrundsmusik men hu så tråkigt! Jag har sällan hör en mer ointressant skiva tror jag.

Spice Girls - Spice


Spice Girls blev under sin pågående karriär oförskämt stora men finns hade de något som är få förunnat - en timing av att lyckas existera i precis rätt tid. Lyssnar man på debutplattan inser man dock snabbt att det här inte är särskilt bra. Jag kan tänkas behålla den som kuriosa men mycket mer än så blir det inte!

Jimmy Jansson - Flickan Från Det Blå


Jimmy Jansson bekantade sig med det svenska folket i melodifestivalen redan innan han slog igenom i dokusåpan Fame Factory, då som medlem i bandet Poets. Det här är dock en soloplatta, det första efter Fame Factory. Det är inte speciellt bra även om några av låtarna sätter sig rejält. Det är uteslutande sådana som man tyckte om och som hade en skön hook redan i nämnda dokusåpa. Det mesta är dock så slätstruket att man redan har hunnit tröttna på dem innan låtarna tagit slut...