Skunk Anansie - Paranoid and Sunburnt


Det här kan kanske växa om man ger det tid men initialt kände jag att jag inte behövde fler skivor med Skunk Anansie... det är diplomati för väldigt påträngande musik som jag var trött på innan skivan var slut! Men efter ett par mödosamma genomlysningar till kanske det finns något där ändå. Jag tror det här behöver aktiv lyssningstid för att komma till sin rätt. Det är så där lite lagom alternativt utan att tänja för mycket på gränserna!

Alcazar - Alcazarized


Inte min kopp kaffe egentligen men ingen har dött av att vidga vyerna lite grann (som kanske framgår av de senaste inläggen). Över förväntningarna i början faktiskt men innan skivan är slut är jag trött på den och det är nästan ett mandomsprov att klara hela utan att stänga av. Det är alldeles för många kända låtskrivare för att räkna upp men jag kan åtminstone nämna Björn & Benny, Alexander Bard och Orup.

Mariah Carey - Music Box


Till skillnad från den självbetitlade debutskivan så börjar den här riktigt anständigt. Kan man inte så mycket om Mariah Carey känner man förmodligen till Hero ändå och den finns med här. Det är mycket mer väl roducerat men ändå inget som jag kommer att lyssna på tills öronen trillar av. Kul en gång eller två sen får det nog dröja ett par år till nästa gång... Skivan tappar dessutom sin initiala gnista framåt slutet.