Totte Högklint Band - Totte Högklint Band - 1993


Det här känns rätt så rejält pretentiöst. Det känns också som om det fanns någon undertryckt, eller inte så undertryckt vilja att vara Bruce Springsteen eller åtminstone att försöka efterlikna så mycket som möjligt. Det lyfter aldrig och förblir enkelriktat och hur tråkigt som helst. Faktum är att jag inte riktigt förstår att det här finns på skiva överhuvudtaget. Vem har tagit det beslutet? Den skulle jag vilja prata med!

Madonna - Confessions on a Dancefloor


Madonna levererar förstås en välproducerad platta, det är inget snack om den saken. Och några av låtarna är riktigt bra också. Det är kanske inte musik som jag vanligtvis lyssnar på men det är som sagt hur välgjort som helst och det finns väl en anledning till att Madonna hållit sig kvar i toppen under så stor del av sin karriär. Detta, hennes tionde platta, är faktiskt riktigt trevlig!

Robyn - Robyn is Here


Som jag skrev i mitt förra inlägg färväxlade jag början av den här plattan med slutet på The Diving Belle. Missfölrståndet varade inte länge och till mitt försvar tog det plats i en bullrig miljö också. Det här var alltså inte någon höjdare och framåt de sista låtarna är jag så trött i hividet att jag verkligen inte orkar mera. Jag försöker, som alltid, att vara så objektiv som möjligt men här tog det stopp. Jag fattar inte var det är folk ser i Robyn...

Sibel - The Diving Belle


Peter Swartling och jag har något gemensamt. Vi har båda blivit rörda till tårar av Sibel Redzeps röst. Det här albumet är riktigt bra och med tanke på mitt inledande påstående är det väl föga färvånande att jag tycker hon har en fantastisskt röst! Dock blir det lite drygt framåt slutet... TRODDE JAG, men det var i själva verket min MP3-spelare som hoppat vidare till nästa skiva - med Robyn. Det här är ljusår bättre!