Dilba - Dilba

Dilba känner väl de flesta till, åtminstone som namn. Jag själv hade ingen direkt koll på hur hon lät dock... Första plattan införkaffades och jag kan konstatera att det inte är musik som passar mig. Hon har onekligen en bra och speciell röst men absolut ingen attyítyd och det är lite för homogent för mig. Allting ligger på rätt stålle och det är i princip synonymt med en smula tråkigt för mig. Ibland påminner det lite om Jennifer Davids, som jag verkligen gillar men det är betydligt mer R&B här, av det långsammare slaget.

Stefan Andersson - Walk Right On

Ytterligare en skiva som numera finn i min referensram och som jag tidigare inte har så bra koll på. Det handlar om helt ok rock, kanske lite popig emellanåt men inte så mycket att det kan rubriceras som pop överhuvudtaget. Kommer att spelas igen och kan möjligen växa något.

Jessica Folcker - Jessica

Jag vill minnas att jag har sett Jessica Folcker live under visfestivalen i Västervik men jag kan ju förstås blnda ihop henne med någon annan. Hur som helst tycker jag inte att den här skivan passar in under benämningen visor. Det är snarare ordinär popmusik, som för mig inte är speciellt minnesvärd. Hon gör det hon ska och så, men det finns inget som påverkar mig utom möjligen ett par av låtarna i början som håller en något högre klass.